WE WORK

600 250 100 50 true true false true

Welkom bij PPA People!

Op zoek naar de juiste functie? Een vaste baan? Of de gezelligste bijbaan?

PPA people is hét horeca-uitzendbureau dat zich richt op jouw wensen!

Wij ondersteunen en begeleiden werknemers in hun carrière, we helpen werknemers naar een volgende stap. PPA people w&s, detachering en uitzend richt zich op het matchen van ervaren personeel op de juiste functies voor alle fronten binnen de horeca. Bediening, Receptie, Management, Reserveringen, Sales, Administratief, F&B, Marketing, P&O, je kunt bij ons terecht voor de ideale functie. Wij zoeken kandidaten voor vaste aanstellingen (werving & selectie), uitzendbasis, detachering en interim opdrachten.

Het draait bij ons om kwaliteit. Kwaliteit van de bedrijven waar we mee samen werken en kwaliteit van het personeel dat wij leveren. Wij zullen specifiek op zoek gaan naar de juiste functie, die bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijf, de werksfeer en het huidige team bij jou past, alleen dan ga je met plezier naar je werk! Vandaar dat er geen vacatures gepubliceerd worden op deze site.

Om dit te kunnen waarmaken hebben wij een persoonlijke benadering naar zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Zo kunnen wij goed inschatten waar jij je op je gemak zult voelen!

Door een breed netwerk weten wij op de juiste manier in te spelen op zowel de wensen van onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek, zodat wij kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Upload je C.V. of meld je aan!

Contact information

PPA PEOPLE

Reguliersdwarsstraat 84-1a
1017 BN Amsterdam


T: 020 - 6205868
F: 020 - 6203677
Email

Schrijf je in op de nieuwsbrief

PPA PEOPLE SOLLICITEER NU!

Klik hier